У сільській школі   на Мукачівщині вчителька   вкусила другокласницю

15.11.2013 17:13 КРИМІНАЛ


Дещо дивний інцидент днями стався в селі Барбово на Мукачівщині. 50-річна вчителька молодших класів покусала 8-річну ученицю. Так педагог відреагувала на недописане дівчинкою одне речення у диктанті, повідомляє ICTV.


Мати дівчинки розповідає, що ця вчителька вже не вперше нападає на їхню доньку, торік педагог била її указкою. Однак перший конфлікт був вирішений без участі правоохоронців. Цього разу батьки, довідавшись про інцидент, одразу відвезли доньку на судово-медичну експертизу. Там підтвердили факт укусу і підшкірну гематому від нього. Батьки написали заяву в міліцію. За словами постраждалої учениці, жінка вчепилася зубами в руку, коли дівчинка здавала зошит. Після чого сказала не розповідати батькам.

Сама вчителька запевняє, що вийшло непорозуміння. Вона вибачилася перед ученицею та її батьками. Заяву з міліції останні забрали. Однак інцидентом встигла зацікавитися прокуратура. За інформацією прес-служби прокуратури Закарпатської області, мукачівський прокурор наразі з’ясовує усі обставини події. За попередньою інформацією, відомості про випадок внесені до єдиного реєстру, подія кваліфікується як заподіяння легких тілесних ушкоджень.

Коментарі :


29.11.2013 19:38 марія

То треба було ту вчительку довести. У нас зараз не діти ,а якісь маленькі монстри. Батьки займайтеся своїми дітьми. Бо скоро ви самі почнете не тільки кусатися , но і вити.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат