У Закарпартті затримали 8 грузинів та 3 африканців (ФОТО)

admin 11.11.2013 11:32 КРИМІНАЛ

Вісьмох вихідців з Кавказу та трьох африканців минулими вихідними затримали прикордонники Чопського загону за незаконну спробу подолання українсько-словацького кордону.

У першому випадку вартові кордону діяли після отримання випереджувальної інформації. У ході пошукових заходів на ділянці відділу «Стужиця», що на Великоберезнянщині, правоохоронцями затримано групу невідомих у складі одного чоловіка та двох жінок. Правопорушники відрекомендувались громадянами Судану, проте посвідчити свої особи за допомогою документів не змогли.

Інших сміливців, що пробирались через гори у напрямку Словаччини, за декілька годин затримали прикордонники відділу «Великий Березний». Спочатку мрії про ЄС позбулись двоє громадян Грузії, згодом компанію їм склали ще четверо земляків. Як зазвичай буває у таких випадках, жоден із затриманих не мав при собі документів, які могли б посвідчити особу. Ще двох грузинів, які прямували через Карпати, за кілометр до українсько-словацької межі зупинили прикордонники відділу «Гута».

Всіх правопорушників, яких загалом виявилось 11 осіб, було доставлено до прикордонних підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та подальшу долю затриманих визначить суд.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегали

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат