У нічну бійку у Виноградові намагалися вплутати місцевого депутата

20.09.2013 17:57 КРИМІНАЛ

Останній стверджує, що став лише випадковим свідком.

16 вересня черговий лікар реанімаційного відділення Виноградівської центральної районної лікарні повідомив виноградівську міліцію про те, що до них потрапив мешканець Виноградова з діагнозом «важка черепно-мозкова травма».

Як стало відомо згодом, близько 1.30 між двома громадянами виникла бійка біля одного з барів міста, внаслідок чого чоловік і дістав такі травми. Стан чоловіка тяжкий, він кілька днів перебував у реанімації без тями, відтак розповісти про інцидент не міг.

На інформаційних сайтах одразу з’явилася інформація зі звинуваченнями у побитті чоловіка, який опинився в лікарні, 38-річним депутатом Виноградівської міськради, уповноваженим фракції Партії регіонів Владиславом Поляком.

У свою чергу Владислав Поляк спростовує інформацію про свою участь у побитті, висловлюючи здивування щодо причетності до інциденту: «Я вже казав і знову повторю, що участі у жодній бійці у неділю не брав. Так, я став її свідком, оскільки випадково опинився у тому ж закладі, де свої стосунки вирішили з’ясувати кілька чоловік. Однак чому проти мене згодом почали лунати звинувачення, не розумію, оскільки жодних підстав на це ні в кого не було. Наразі всі підозри з мене знято». Депутат припускає, що заплямити його репутацію могли через політичну діяльність чи меценатську. «Нехай із цим розбираються правоохоронні органи. Я ж особисто після всієї цієї історії чи не найбільше зацікавлений у тому, щоб правда була з’ясована і донесена громадськості», — зазначає Владислав Поляк.

ТЕГИ : Владислав Поляк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат