На Мукачівщині у парнику вирощували коноплю

admin 16.09.2013 10:15 КРИМІНАЛ

На околиці міста, в дачному масиві «Попова гора» міліціонери знайшли 111 стебел   коноплі, майже 600 гр. марихуани та пристрій для куріння – «бульбулятор».

Спочатку оперативники карного розшуку виявили конопляну мініплантацію на присадибній ділянці, біля будинку, де мешкав власник. 32-літніймукачівець, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, вдало замаскував свої посіви конопель під плівкою, у так званому парникові. Ще одним, на його думку, захистом від сторонніх людей і правоохоронців в тому числі, були собаки, яких він дресирував. Тому кінолог не розраховував, що коноплю виявлять, а тим більше вилучать працівники міліції. Ще один клаптик землі чоловік засіяв коноплями недалеко від дачного будинку, де мешкав, між високими деревами на зарослій ділянці.Вцілому, з двох невеликих шматків землі мукачівські оперативники вилучили 111 різної товщини і висоти стебел коноплі.

«Наразі усі рослини утилізовані шляхом виривання. Стебла конопель направлено на дослідження до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області, - повідомив начальник сектору карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції Ярослав Товкан. – Слідчими міськвідділу відкрито кримінальне провадження одразу за двома статтями Кримінального кодексу України – ст.309 (Незаконне виробництво,   виготовлення,   придбання, зберігання наркотичних засобів без мети збуту) та ст.310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель)», – повідомляє УМВС України в Закарпатській області.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат