Прокуратура розстежує замах на адвоката в Ужгороді

admin 10.09.2013 11:17 КРИМІНАЛ

Розслідування замаху на умисне вбивство адвоката – на контролі в прокуратури області.


9 вересня СВ Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато розслідування кримінальних правопорушень, передбачених         ч.2 ст.15 та п.12 ч. 2 ст. 115 КК України (замах на умисне вбивство вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Вчора, 9 вересня, близько 19 год. до чергової частини Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення від приватного адвоката про те, що двоє невідомих осіб чоловічої статі нанесли йому тілесні ушкодження.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що на другому поверсі під'їзду п’ятиповерхового будинку, дві невідомі особи, раптово нанесли потерпілому декілька ударів молотком по голові та спині, в результаті чого він отримав тілесні ушкодження у вигляді відкритої черепно-мозкової травми та забою головного мозку.

На місце події виїжджали: прокурор міста Ужгорода, начальник Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області, а також слідчо-оперативна група у повному складі.

Хід досудового розслідування прокуратура області тримає на контролі.

admin


За матеріалами прес-служби прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат