П’яні молодики у Берегові   вчинили наругу   над українським прапором

06.09.2013 17:00 КРИМІНАЛ

Вночі 31 серпня четверо осіб віком від 16 до 23 років зірвали та пошкодили український прапор у місті Берегові.


Як повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області, хулігани, будучи напідпитку, зняли державний символ із одного з будинків у центральній частині міста, створивши так звану «живу драбину». Співробітники   Берегівського районного відділу міліції протягом дня встановили та затримали підозрюваних. Триває слідство.

Відомо, що на Берегівщині проживає чимало угорськомовного населення, однак таких радикальних інцидентів раніше там не ставалося. Зайвим буде нагадувати, що унікальність закарпатського регіону власне і полягає в толерантному ставленні до різних національних меншин, тому подібні факти як із угорського боку, так і з українського просто неприпустимі.  

Прес-служба народного депутата Іштвана Гайдоша одразу після факту наруги над державним прапором України в Берегові оприлюднила позицію депутата з цього приводу. «На мою думку, такі вчинки не личать жодній культурній, толерантній людині, тим паче мешканцям Закарпаття, де століттями в мирі та злагоді живуть і працюють представники різних національностей, — зазначив Іштван Гайдош. — Рішуче засуджую ці дії, так само, як свого часу засуджував і дії представників ВО «Свобода», котрі марширували вулицями Берегова, вигукуючи антиугорські лозунги. Засуджую всіх радикалів незалежно від національності, адже вони сіють розбрат у суспільстві, шкодять міжнародній репутації України!»

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат