Неповнолітнього закарпатця можуть посадити через турка

admin 13.08.2013 11:28 КРИМІНАЛ

Учора на Закарпатті прикордонники відділу «Ужгород» Чопського загону запобігли спробі незаконного перетину державного кордону двома особами.


Правопорушників, які впевнено крокували лісистою місцевістю у напрямку Словаччини, за 400 метрів від держрубежу виявив та затримав прикордонний наряд. Чоловіки не мали при собі жодних документів, а прикордонникам повідомили, що один з них є громадянином Туреччини, інший - України.
Як згодом вдалось з’ясувати охоронцям кордону, турок мав на меті потрапити в одну з країн Скандинавії. Задля цього він законним шляхом потрапив на територію України , а згодом залізничним транспортом прибув до Закарпаття. Згодом, прогулюючись обласним центром, він, нібито, випадково познайомився з 16-річним юнаком, який погодився за незначну грошову винагороду провести «туриста» до сусідньої країни. Однак на заваді їхнім планам стали прикордонники.
Наразі громадянину Туреччини доведеться відповідати за скоєння адміністративного правопорушення. В свою чергу, наш співвітчизник, якому ще не виповнилось 18 років, може понести кримінальну відповідальність за «незаконне переправлення осіб через державний кордон України», згідно ст. 332 Кримінального Кодексу України.

admin


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

Коментарі :


17.08.2013 14:03 беркут

то на всьо на шо способна наша розвідка, прикордонники, підставити пацана ? чом дотипирь не сидить Копча, Каменца, Бекон і їм подобні? вони тоже роблять на словакію, чом? бо ви непотріб! понти ганяєте, дешеві статейки даєте в пресу про ваші нелегкі будні із.т.д. ЖЕБРОТА!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат