У Харкові розстріляли впливового закарпатського бізнесмена

admin 02.08.2013 13:07 КРИМІНАЛ

Мова йде про Ярослава Бисагу, одного із засновників та незмінного очільника компанії «Омега-Автопоставка» - крупного дистриб'ютора запчастин, шин та масел на ринку України.

Як повідомляють в міліції та ЗМІ, уночі 1 серпня невідомий розстріляв 42-річного бізнесмена, який відпочивав в одному з ресторанів Харкова. Від отриманих поранень чоловік помер.
У компанії підтвердили факт смерті генерального директора. На офіційному сайті розміщено повідомлення про його трагічну загибель з виразом співчуття рідним і близьким.
Ярослав Бисага народився 18 серпня 1970 року в селі Бабичі Мукачівського району Закарпатської області. У 1994 році закінчив Харківський авіаційний інститут. У 1993 році разом з партнером заснував компанію «Омега-Автопоставка». Він був її беззмінним керівником, займаючи посаду генерального директора.


Мукачево.net

admin

Коментарі :


11.08.2013 19:42 Снайпер Львівська

Вітаю ВАС з Львівськоі області!Жара у нас страшна   35 в тіні,на сонці   42...Але я про інше!Постійно по новинах є матеріал,що в Харкові стаються страшні злочини!Вбивства і таке інше!Оті два чмурика ДОБКІН ГЕПА,нічого не роблять.щоб навести порядок.ДУБКІН сам тупий як валєнок,на а ГЕПА взагалі нікакой!Дивує чомі іх "проффессор" і гарант Конституціі не копає під задницю з займаних посад!А як ВАШа,думка!?


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат