Іван Різак - Генеральному прокурору Віктору Пшонці

admin 15.07.2013 13:35 КРИМІНАЛ

Іван Різак - Генеральному прокурору Віктору Пшонці: Запевняю Вас, що з Вашою допомогою ВСІ причетні до вбивства мого сина Олексія будуть приведені до серйозної відповідальності

Шановний Віктор Павлович!

Закарпатські правоохоронні органи повідомили мене та мого брата Василя Михайловича Різака про те, що особи, які займалися вандалізмом на могилі мого сина перед ексгумацією, та особи, які через смс- повідомлення погрожували моєму брату Василю встановлені. Прошу Вас дати доручення керівництву закарпатської прокуратури передати справи в суд відносно встановлених осіб для притягнення їх до кримінальної відповідальності.

Інформую Вас також, що остання відповідь мені начальника слідчого управління МВС генерала Гончарова засвідчила, що закарпатське УМВС серйозно дезінформує міністра МВС Захарченка щодо ходу досудового розслідування. Ще раз прошу Вас змінити слідчих по справі вбивства мого сина.

Прошу Вас також заяву відставного полковника Лизанця в день вбивства мого сина мені: "Якщо не приймеш версію самогубства сина, то будеш мати серйозні проблеми" розцінювати як погрозу вбивством мені, а моє повідомлення про це як заяву про злочин.

Запевняю Вас, що з Вашою допомогою Всі причетні до вбивства мого сина будуть приведені до серйозної відповідальності.

З повагою та вдячністю за підтримку Іван Різак
м. Ужгород

admin

Коментарі :


17.07.2013 12:30 беркут

сина канешно дуже шкода. Але його батька треба в дурку, це точно!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат