Три підпали за тиждень, серед них авто головного УБОЗівця

12.07.2013 16:13 КРИМІНАЛ

Серія «палаючих авто» розпочалася цього тижня 10 липня майже опівночі. Пожежа в автомобілі ВАЗ-2106 виникла на Ужгородщині у селі Болтфолво у полі. За інформацією рятувальників, вогонь встиг знищити салон транспортного засобу, відсік двигуна, лакофарбове покриття, колеса.


Наступного дня було здійснено підпал близько 5-ї години ранку на вул. Легоцького в Ужгороді. Сам процес зафіксувала камера зовнішнього спостереження — невідомий чоловік із закритим капюшоном обличчям, не кваплячись, облив KIA Seed (автомобіль був зі словацькими номерами) пальним із пляшки й підпалив його. Пожежники, що прибули на місце, загасили вогонь, проте машина настільки пошкоджена, що відновленню не підлягає. Як вдалося дізнатися, KIA належить 32-річному офіційно непрацюючому мешканцеві Ужгорода, активістові «Дорожнього контролю». Організація, яка бореться з порушеннями працівників ДАІ, пов’язує підпал саме з громадською діяльністю свого активіста. У свою чергу в міліції не відкидають версії спроби скомпрометувати закарпатську міліцію та перевести законні дії співробітників правоохоронних органів порядку в політичну площину. Як повідомив прес-секретар УМВС України в Закарпатській області Олег Подебрій, факт знищення вогнем авто зафіксований, зараз триває стандартна процедура її розслідування, до роботи залучені фахівці управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Закарпатській області. Олег Подебрій наголосив, що автомобіль, який загорівся, має словацькі номери, а отже, застрахований. «Ми перевіримо всі факти, що стосуються справи, але не слід відкидати і того, що це може бути навмисним підпалом з метою отримання вигоди», — зазначив прес-секретар УМВС України в Закарпатській області.

Не встигли вщухнути розмови з цим підпалом, як наступної ночі у с. Сторожниця повністю згорів автомобіль «Honda Pilot» 2011 року випуску. За встановленою інформацією, авто належало начальнику закарпатського УБОЗу, полковнику міліції Миколі Кулітці. Авто, оформлене на його дружину. Як повідомляє Управління ДСНС України у Закарпатській області, пожежа знищила автомобіль та пошкоджено шаблонку даху житлового будинку.

Коментарі :


14.09.2013 14:49 василий

милиция уже давно прибрала к рукам весь криминал.Он теперь работает и на людей в погонах.И кому хочешь могут устроить"веселую жизнь".Потому в стране создана видимость спокойной жизни.Хотя все контролируется ментами.


13.07.2013 19:26 зона

не є в державі порядку а в міліції тим паче! опущені ниже плінтусу, відділи штурмують люди, гаїшникам читають їхні обовязки! піздец країна! порядному начубоза машину спалили, чесно зароблену в нашій області! охуєть міліція з народом! Ви менти самі виноваті шо до вас так ставляться, менше доїть, розводіть людей і жити будете спокійніше! страшно то шо серед вас дуже много гнилих, неграмотних, полуумних і нормальним офіцерам тяжко робити серед вас!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат