У гучній справі про контрабандний тунель… відновили судове слідство

Ярослав Галас 12.07.2013 16:08 КРИМІНАЛ

Оголошення вироку в резонансній справі про контрабандний тунель між Україною й Словаччиною, яке очікувалося цього тижня, так і не відбулося. Заплановане на понеділок оголошення вироку спочатку переклали на середу, а потім на четвер. Після майже двогодинного очікування в залі засідань суддя Тамаз Деметрадзе зачитав рішення, яким… відновив у справі судове слідство.

На наступному засіданні суддя планує з’ясувати, чому в протоколі огляду місця події зазначено, що проводилася фотозйомка, а в матеріалах справи наявна відеозйомка (для цього в суд викличуть оператора). Крім того, суддя витребує оригінал розгорнутого розрахунку шкоди за самовільне захоплення підсудними земельної ділянки, оскільки в нього виникли питання щодо розміру цієї шкоди. Цікаво, що на одному з останніх судових засідань адвокати підсудних клопотали перед судом встановити розбіжності в розрахунках завданої за захоплення ділянки шкоди, однак суддя відхилив це клопотання. Наступне судове засідання призначене на 16 липня.

Подробиці справи читайте у статті "Наступна зупинка — Євросоюз", яка з’явться на нашому сайті у суботу 13 липня.

Ярослав Галас

Коментарі :


17.07.2013 12:35 беркут

там також незясовано хто причетний з тої супер служби, яка коли за них пишуть то всьо спростовує. Утуй справі усі винні окрим них, а бабло зароблялося на тому.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат