Вирок організаторові контрабанди наркотиків після апеляції залишився незмінним — 10 років

05.07.2013 15:55 КРИМІНАЛ

Апеляційний суд залишив чинним вирок злочинцеві, який організував контрабанду наркотиків, перебуваючи під вартою — він отримав 10 років ув’язнення, повідомляє прес-служба прокуратури в Закарпатській області.

За інформацією начальника відділу прокуратури Закарпатської області Олександра Андришина, організатором злочину був 35-річний львів’янин К., вже двічі судимий (за хуліганство та незаконне переправлення осіб через кордон). Неординарність злочину полягає в тому, що він організував контрабанду наркотиків, перебуваючи у Закарпатській УВП № 9 (був затриманий за іншим злочином) і керував діями виконавців телефоном. Двоє осіб ромської національності у серпні 2010 року за вказівкою К. придбали в Угорщині майже 16 грамів «кокаїну». Цей небезпечний наркотик вони намагалися перевезти в Україну через державний кордон, проте були викриті співробітниками УСБУ в Закарпатській області та митниці.

У результаті організатор контрабанди наркотиків дістав 10 років позбавлення волі, а виконавці цього злочину 9 і 2 років відповідно.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат