У Мукачеві затримали палія

admin 17.06.2013 09:14 КРИМІНАЛ

12 червня близько 12.00 год. до чергової частини Мукачівського міського відділу міліції надійшло повідомлення від директора приватної охоронної фірми про те, що близько   01.00 год. вночі невідома особа шляхом підпалу пошкодила службовий автомобіль,   який був припаркований біля магазину по вул.Миру. Внаслідок пожежі вогнем було пошкоджено ліве крило автівки, та вчасно виявивши займання, охоронцями підприємства було самотужки   локалізовано пожежу.

Після звернення до правоохоронного органу,   працівниками міського відділу було вжито ряд оперативно-розшукових   заходів на встановлення особи зловмисника. За два дні мукачівські оперативники затримали особу, яка підозрюється у вчинені підпалу. Ним виявився 32 –річний мешканець міста, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців і притягувався до відповідальності як сімейний дебошир.
Згідно з ухвалою Мукачівського міськрайонного суду чоловікові повідомлено про підозру і відносно нього   відкрите кримінальне провадження за част.2 ст.194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна» шляхом підпалу. Наразі мукачівець перебуває   під вартою, в працівниками міліції проводиться ретельна перевірка щодо причетності даної особи до вчинення аналогічних підпалів.  

Наталія Машіко
Мукачівський МВ УМВС

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат