За час проведення операції "Нерест " до відповідальності притягнули 24 браконьєрів

admin 14.06.2013 08:27 КРИМІНАЛ

З метою посилення державного контролю за станом охорони, використання і відтворення рибних та інших водних живих ресурсів під час заборони на лов риби та інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах Закарпатської області з 5 квітня по 25 травня 2013 року на території краю проведено операцію «Нерест».

Як повідомляє прес-служба Мінприроди, Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області спільно з управлінням Закарпаттярибоохорони, УМВС України в Закарпатській області, Басейновим управлінням водних ресурсів річки Тиса, Закарпатським обласним управлінням лісового та мисливського господарства було розроблено «План охорони водних біоресурсів та боротьби з порушниками правил рибальства на водоймах Закарпатської області в період весняного та осінньо-зимового нересту 2013-2014 р.».

Основна увага в проведенні рибогосподарської роботи в весняний нерестовий період риб була направлена на дотримання правил рибальства та природоохоронного законодавства в частині забезпечення режиму рибальства, збереження шляхів міграції, недоторканості нерестових ділянок, проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення.

В ході операції «Нерест» проведено 11 рейдових перевірок, до адміністративної відповідальності притягнуто по ст. 87 КУпАП - 6 осіб на суму штрафів 510 гривень, по ст. 85 ч.3 КУпАП - 13 осіб на суму 986 гривень, які сплачено порушниками в повному обсязі. Рішеннями головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області та першого заступника головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області за порушення ст. 80 Водного Кодексу України та ст. 9 Закону України «Про тваринний світ» призупинено трелювання деревини з 5 лісосік.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат