Правоохоронці знайшли школярку, яка вирішила піти з дому

admin 13.06.2013 09:11 КРИМІНАЛ

На Великоберезнянщині правоохоронці встановили місцезнаходження 10-річної дівчинки, яка уникаючи сімейних негараздів, подалася до подруг у сусіднє село.

Дівчинка, яка є вихованкою школи-інтернату, вже досить тривалий час проживає окремо від розлучених батьків. Днями мати вирішила забрати дитину додому, але приділити їй увагу так і не змогла – жага до алкогольних напоїв виявилася сильнішою за почуття. Вкотре залишившись на самоті, школярка вирішила піти з дому.

Повідомлення про зникнення дитини надійшло від матері лише наступного дня. Черговий місцевого райвідділу міліції одразу ж орієнтував на пошуки малолітньої усі наряди патрульної служби та дільничних інспекторів. Того ж дня дитину знайшли на трасі поблизу сусіднього села, куди вона на попутньому автотранспорті приїхала в гості до своїх подружок. Дівчинка пояснила, що також мала намір побачитися зі своїм батьком, але по місцю проживання знайти його не змогла.

Начальник місцевої міліції у справах дітей Михайло Пекар провів профілактичну бесіду з горе - матір′ю, яку буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ухиляння від виховання своїх дітей.

Мирослава Пекар
Перечинський РВ УМВС

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат