На Іршавщині затримали матерів-близнючок, які змушували дітей жебракувати

admin 10.06.2013 09:37 КРИМІНАЛ

В селі Загаття Іршавського району співробітники відділу кримінальної міліції у   справах дітей Іршавського   райвідділу міліції майор Василь Волошиновський та молодший лейтенант Іван Боднар   виявили жебраків: молодих жінок із маленькими дівчатками.

Незважаючи на дощову погоду, жінки із легко одягненими дітками ходили із подвір′я до подвір′я,   випрошуючи милостиню. Селяни, шкодуючи маленьких, щедро давали хто гроші, а хто продукти харчування.

Правоохоронцям довелось жінок із дітьми доставити до райвідділу. При з′ясуванні обставин справи стало відомо, що молоді 25-річні жінки, сестри-близнючки протягом року систематично використовували своїх діток для жебракування в селі Загаття та в селі Брід. Діти для жінок служили своєрідною приманкою для співчутливих селян…

Відомості про дане правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, слідчими Іршавського райвідділу міліції розпочато кримінальне провадження за ст.150 «прім» Кримінального кодексу України (Використання малолітньої дитини для зайняття жебракуванням). Горе-мамам доведеться відповідати за експлуатацію своїх дітей.

Віта ГОРЗОВ
Іршавський РВ УМВС

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат