13-річна дівчинка викликала швидку, чим врятувала родичу життя

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС 07.06.2013 15:34 КРИМІНАЛ

Вісьмома роками позбавлення волі може поплатитися жінка за те, що під час сімейної сварки завдала своєму чоловіку поранення кухонним ножем.

Він раніше судимий, перша дружина покинула його, забравши дочку. Зустрів іншу. У неї теж у першому шлюбі життя не склалося. Стали жити разом, а згодом і одружилися. Проживали на Березнянщині в квартирі, що належить його сестрі. Дітей спільних не мали. Та, зі слів сусідів, обоє любили заглядати до чарки. Через що у хаті часто чути крики та лайки. Цього вечора в гості до подружжя завітала родичка з дочкою, дівчинка якраз закінчила восьмий клас. Застілля було в самому розпалі, коли чоловік, напідпитку, почав сварити дружину і погрожувати їй. Та, теж на емоціях, підігрітих спиртним, не замислюючись, що у них в гостях дитина, вихопила з кухонної шухляди ножа і вдарила чоловіка в живіт. Саме тринадцятирічна дівчинка і визвала швидку допомогу, коли побачила закривавленого дядька, що лежав на підлозі.

Міліцію про дану подію повідомив черговий лікар ЦРЛ. На місце негайно виїхали правоохоронці. Знаряддя кримінального правопорушення, кухонний ніж, вилучено. Наразі, з’ясовуюються усі обставини справи. За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань райвідділу міліції внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України.

Мирослава Пекар, Перечинський РВ УМВС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат