В Ільниці чоловік убив пенсіонерку   і погрожував своєму синові

31.05.2013 14:07 КРИМІНАЛ

Днями мешканець Ільниці звернувся до чергової частини Іршавського райвідділу з повідомленням, що його батько погрожує йому фізичною розправою. На місце виклику одразу виїхала слідчо-оперативна група.


Як з’ясувалося, чоловік після повернення з місць позбавлення волі поводиться зухвало.

У цей час, побачивши міліцейський УАЗ, до міліції підійшов місцевий мешканець, який попросив міліціонерів зайти до самотньої бабусі, яка вже кілька днів не виходить із будинку.

Після отримання інформації міліціонери пішли провідати стареньку. Всередині будинку виявили на підлозі напівобгорілий труп жінки. При огляді трупа було виявлено 5 ножових поранень та обвуглені кінцівки, тож відразу стало зрозумілим, що бабуся померла насильницькою смертю і хтось намагався сховати сліди злочину.

У поле підозрюваних одразу потрапив батько заявника, раніше судимий, якого сусіди напередодні бачили біля бабусиної хати. Підо­зрюваного було доставлено до райвідділу міліції для з’ясування всіх обставин. Лише завдяки збігу обставин чоловікові не вдалося втекти з села. Зловмисникові загрожує довічне позбавлення волі, повідомила Віта Горзов із Іршавського РВ УМВС.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат