Прокуратура Закарпаття допомогла Нагірному уникнути ув'язнення

admin 02.05.2013 10:40 КРИМІНАЛ

30 квітня в Апеляційному суді Закарпатської області відбулося судове засідання за апеляцією винуватця трагічної ДТП у Хусті Павла Нагірного.

Представники останнього апелювали в суді рішення Хустського районного суду, яким щодо П.Нагірного обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Саме засідання відбулося в режимі цілковитої таємності. Як повідомив Закарпаття онлайн потерпілий Віктор Пригара, навіть його адвокат дізнався про призначення судового засідання абсолютно випадково. Втім, його участь, тим більше з огляду на те, що сам Пригара відмовився від матеріальних і моральних претензій до Нагірного, не вирішувала нічого – проти того, аби задовільнити апеляцію і дозволити вбивці двох людей вільно гуляти на волі, не виступила навіть прокуратура Закарпатської області, яка досі неодноразовими гучними заявами своєї прес-служби обіцяла в будь-якому разі добитися справедливості і відправити П.Нагірного за ґрати.

У підсумку, апеляцію адвокатів П.Нагірного судом задоволено. Справу про застосування щодо П.Нагірного примусово-медичних заходів повторно направлено на розгляд до Хустського районного суду, який розглядатиме справу в новому складі.

Тобто, спільним рішенням суддів, адвокатів і прокурорів особі, яка в стані алкогольного сп'яніння вбила двох людей і ще двох покалічила, даровано свободу.

Закарпаття онлай

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат