Пригара відмовився від матеріальних і моральних претензій до Нагірного, але буде йти до кінця

admin 17.04.2013 16:45 КРИМІНАЛ


Віктор Пригара, який втратив дружину і доньку у жахливій ДТП в Хусті, вчиненої тодішнім керівником районної філії «Закарпатгазу» Павлом Нагірним, підписав заяву про відсутність претензій на матеріальне і моральне відшкодування Нагірним.


Про це сьогодні по завершенні прес-конференції кореспонденту Закарпаття онлайн повідомив начальник УМВС в Закарпатській області Василь Варцаба.

У телефонній розмові з кореспондентом Закарпаття онлайн сам Віктор Пригара факт існування такої заяви підтвердив. Чоловік розповів, що дійсно підписав відмову від матеріальних і моральних претензій на прохання дружини Павла Нагірного, яка звернулась до нього з відповідним проханням спільно з її батьком Поповичем, який одночасно є одним із адвокатів Нагірного. Заяву про відсутність матеріальних і моральних претензій затверджено нотаріально, повідомив Віктор Пригара.

Разом з тим, відзначив, що це не звільняє винуватця аварії з подвійним смертельним наслідком від законної відповідальності. Віктор Пригара налаштований і надалі відстоювати справедливість в судах, домагаючись адекватного покарання Нагірного. «Я буду йти до кінця», – зазначив Віктор Пригара.

Джерело: Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат