Заява Сергія Ратушняка з приводу ДТП, «героїв» і мажорів

23.03.2012 15:50 КРИМІНАЛ

На околиці нашого міста, поблизу мікрорайону Шахта сталася ДТП, внаслідок якої сталася непоправна трагедія в одній родині — загинув син — і горе в іншій сім’ї — звинувачення, прокльони і обсмоктування трагедії.

Не повернеш сина. Непоправне горе. Мої співчуття рідним і близьким.

Хоча швидкість 150 км у міській смузі на мотоциклі й є основною причиною трагічної ДТП, місцеві шакальні ЗМІ, підконтрольні банді братків Балог, а через них і центральні ЗМІ на весь світ почали цькувати дівчину — водія авто… І тільки тому, що ця невинна дівчина є донькою начальника Закарпаттяобленерго Василя Ковача. І це би не біда, якби не вибори. А Василь Ковач не був би кандидатом від Партії регіонів, що не до вподоби нелюдам Балогам. Бо їм дорожче буде купувати голоси на так званих «народних обранців» від зграї «ЄЦ» — смоланок, перест та їм подібних, кому не соромно носити мандати зі смородом. Не так давно пан В. Ковач був із Балогами. Від СДПУ(о), НУ—НС до «ЄЦ». Тоді він був для Балог добрим, бо підтримував завидівську зграю і ділився не тільки духовними здобутками.

Ось справжнє обличчя наволочі, на якій проби ніде ставити, де руки і тіло вкриті таким шаром крові, людського горя і награбованих від людей і держави коштів, що це вже навіть не шкіра, а панцир антилюдяної рептилії на прізвисько Балога. І ця істота — ЧЛЕН УКРАЇНСЬКОГО УРЯДУ! Це і є вирок нашій Державі і нашим перспективам. Тому ми і займаємо останнє місце у світі за всіма параметрами.

Що ж до пана Василя. Прийміть мою підтримку як чоловіка і громадянина. Є час, експерти і слідчі, яким немає підстави заздалегідь не довіряти… Істина з’ясується. А тим яструбам, що авто Вашої доньки, яке ледь пересувалося, з подачі балог назвали «мажором на шаленій швидкості, що звіряче вбив невинного водія», простіть. Від таких тяжких ситуацій ніхто не застрахований: ні замовники, ні борзописці. А їхня здібність за гроші й мати рідну облити брудом нехай Вас не дивує, якщо Ви йдете в політику. Мені це відомо, як нікому в цьому краї. Я також вирішив балотуватися по Ужгородському округу. Висувайтеся — і будемо змагатися. Достойно — по-людськи, а не по-звірячому — по-балогівськи. І нехай переможе кращий, а мандат наш нехай не смердить барвівськими злочинними грішми.

Читайте також:
У ДТП за участі доньки посадовця   загинув 34-річний водій мотоцикла... (ДОПОВНЕНО)

ТЕГИ : ДТП

Коментарі :


27.04.2012 19:20 Ява

быстро все затерли, зачет


29.03.2012 14:12 Александра Климова

Да, перестаньте же, наконец, делать на смерти человека площадку для политпиара!!!!! Есть конкретный факт - умер мотоциклист!-все.


29.03.2012 12:02 Z

Рата молодец ! Коротко и ясно обьяснил, что горе как в семье у мотоциклиста так и у девушки, которая была за рулем таурега. Независимо от того, кто у кого "папы"! Представте на минуту, что мотоциклист был бы сыном Ковача? Тогда ситуация бы прямопропорционально наоборот! Все бы гавкали, что мажор на мотоцикле ганял и доганялся ! А спекулируют на этом Балоги! Которым Ковач "заносил" дань с ЗАКАРПАТОБЛЕНЕРГО, и после того,как ЗАКАРПАТОБЛЕНЕРГО Янукович продал Московским браткам - Ковач стал для Балоги бесполезен ! Да и еще заявив о планах составить конкуренцию Смоланке, который идет в Верховный Совет от Балоги - в.кОПЧА СТАЛ ЕЩЕ И ПОЛИТ.КОНКУРЕНТОМ, КОТОРОГО МОЖНО "УБРАТЬ" своего рода распространением компромата... В данном случае - это ДТП с участием его дочери.
Соболезнование родным погибшего.


28.03.2012 07:13 Сергей

Да эта девочка - тупая мокрощелка. Более чем уверен, что во время перестроения со второстепенки на главную - она как минимум красила ногти и разговаривала по телефону (нужное подчеркнуть?)

Ратушняк, некисло дядь подлизал ты регионалам. Вынь язык из задницы януковича.


27.03.2012 01:36 hate

таких девочек на кол.все равно парнокопытные,особенно такого пошиба....


27.03.2012 00:44 киев

P.S: Вдумчиво, очень вдумчиво прочти! Доколе?!


26.03.2012 23:17 киев

Лови Ратушняк статейку в Викли, почитай: http://weekly.ua/pulse/theme/2012/03/22/120306.html


26.03.2012 22:11 Пересічна громадянка

Пан Ратушняк! Чи вам колись буває соромно за свої слова? Сходіть до церкви, до сповіді. Памятайте бог він все бачить!


26.03.2012 22:08 Пересічна громадянка

Як вам не соромно писати таке будучі громадянином Вільної Незалежної УкраЇни. Як би вона не була дочкою політика, то вже б жувала сухарі в слідчому ізоляторі, а так татусь грошенята занесе і дитина стане білою і пухнастою, а той небіжчик взагалі сам собі зламав шийні хребці їдучі на шаленій швидкості.
Питання до всіх свідомих людей, як ви думаєте, чи вмієте ви визначати швидкість на око?   Вмієте? Прошу попросити вашого кулегу проїхати повз вас, напишіть швидкість на папірці і спитайте його з якою швидкістю він їхав. Може тоді припиняться балачки про 100, 150,200, 300 км швидкості


26.03.2012 21:58 Пересічна громадянка

Браво, дівчино-байкер! Ви абсолютно праві, переважна більшість байкерів понад політикою.
А що до пана Ратушняка, я ю йому не радила так захищати перевертня з ПР.   Людина яка бігає від корита до корита, може не сподобатися новим господарям і от тоді, можуть згадати, як пан Ратушняк захищав "бідну, сліпу дівчину " за кермом татового авто.
Я рахую, що зараз діти отих з ПР повинні сидіти вдома і не створювати пригоди, які можна перевести в політичну площину.
Співчуття рідним і близьким загиблого.
Сподівання на кару, хоча б Господню   тій "бідній, зацькованій СМІ" вбивці.


26.03.2012 18:32 Мотоциклист

Правила дорожного движения одинаковы для всех! Бедненькая девочка на купленном за папино бабло авто могла бы еще и поучиться сначала ездить!
"...Беспечность - стиль жизни..." Это вы о ней?


26.03.2012 16:39 киев

А кто такой Ратушняк?!


26.03.2012 16:38 киев

В данном случае скорость не есть причина ДТП, причина в нарушении ПДД машиной, которая не пропустила транспортное средство на главной дороге! Такой мотоцикл нельзя не услышать или не увидеть! Она просто не посмотрела! Вот ссылочка для ознакомления подробней: http://www.avtopoligon.info/news/dtp-s-mototsiklistom-v-zakarpate-novye-podrobnosti-video.html


26.03.2012 16:14 Стив

Мер Ужгорода Погорелов. Он лижет не только партии рЫгионов.


26.03.2012 16:12 Николай Петрович

Согласен. Если бы стояла, то столкновения могло бы и не быть. Но и если бы он ехал 60, как это положено в этом месте, то тоже столкновения не было бы.


26.03.2012 13:05 киев

А если бы она стояла на СТОП линии, он бы спокойно пролетел мимо и все! Там видимость 800 метров прямика!


26.03.2012 12:33 Николай Петрович

Байкеры часто погибают в авариях. Беспечность - стиль жизни. Если бы влетел на бешеной скорости не в машину дочери депутата, а пенсионера, то шуму бы не было. А так байкерам можно оторваться немножко.


26.03.2012 11:39 киев

Мер Ужгорода вылизал очко партии рЫгионов в целом и директору Закрпатобленерго в часности. Причём среди бела дня и на людях.


26.03.2012 10:44 киев

Да скорость наверняка нарисовали исходя из того что мот на 100 метров дальше перекрёстка лежал! А кто-то подумал о том, что спортивный мот на пластике и крешпаде по ровному асфальту может скользить довольно таки далеко?! Ясное дело, что у депутата ПР есть как противники, так и кореша, это кореш !!!


26.03.2012 08:56 киев

И кстати, не нужно придавать этому делу политической окраски!


26.03.2012 08:54 киев

(Хоча швидкість 150 км у міській смузі на мотоциклі й є основною причиною трагічної ДТП)
В данном случае скороесть не есть причиной аварии, что Вы городите?! Причиной аварии послужило грубое нарушение ПДД водителем авто (есть знак STOP и стоп-линия на которой водитель джипа должен был стоять), что привело к ДТП со смертельным исходом! Видимость со стоп-линии составляет 860 метров. И не надо говорить про 150 км/ч, там вверху, через 200-300 метров поворот дороги вправо, он бы просто не вошел в поворот на такой скорости, а ездил он там часто и дорогу знал! Да, кстати, а почему в первый день машина вообще отсутствовала в протоколах?! Её разве не было? Замять хотели по тихому, НЕ ВЫЙДЕТ!


24.03.2012 21:34 Ігор

Звичайно людину не повернути...Співчуття рідним.Але повірте коли ці байкери летять на трасі дух перехоплює від страху,на такій шаленій швидкості вони летять.Це для них драйв, зайвий адреналін, а для звичайних водіїїв зайва напруга, страх перед непередбачуваною ситуацією на дорозі.А це страх за власне людське життя.


24.03.2012 07:51 громадянин

Питання до усіх свідомих людей: як ви думаєте, з якою швидкістю їздять байкери по об"їздним дорогам, навіть якщо це межі міста?
Це питання і до самих байкерів, які і по місту за сотню ганяють. Рата правий в тому, що з трагедії роздули політику. Та якби це не була донька політика, то її би вже давно знищили.


23.03.2012 20:57 Олександра Клімова

Відповідь автора статті про ДТП Ратушняку.
Я – ужгородка, хоча й живу більше року в Мукачеві. Балога разом з Ковачем, ЄЦами, ПееРами і усім політикумом в Україні мені глибоко перпендикулярні. Є конкретний факт - загинула людина, один з нас, байкерів. Це у вас, політиків, люди – це м’ясо, нікчемний електорат. Ми нічого не пробачаємо і не забуваємо. Ми не бавимося в політику. Ми звикли відповідати за "базар", чи як ви там говорите, і змусимо робити це кожного, ким би він не був.


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат