Оксана Макар побажала, щоб її кривдникам відрізали геніталії і згодували псам

admin 19.03.2012 11:50 КРИМІНАЛ

Тетяна Суровицька, мама зґвалтованої та покаліченої Оксани Макар, зняла на відео свою доньку на лікарняному ліжку. Ролик з'явився на YouTube. У репліках постраждалої присутня нецензурна лексика.

Матір попросила Оксану сказати на камеру кілька слів для України, запитала, як вона хоче, щоб ґвалтівників покарали.
"Розстріляли, різали яйця і дали з'їсти собакам. Або, щоб їх на зоні просто...", - сказала дівчина.
Також матір просила дівчину показати культя, розповісти про самопочуття.
Це відео викликало неоднозначні відгуки користувачів у соціальних мережах. Дехто вважає, що неетично було його викладати в інтернет.

Gazeta.ua

admin

Коментарі :


19.03.2012 20:43 ЮРІЙ ДРОГОБИЧ

Є розмови правда то чи ні не знаю,що якщл оті опущені попадуть на зону іх зеки ще раз поочередно поопускають.Ну а як з козлами поступати!Але   в мене немає впевненості,що оті всі опущені попадуть в тюряги!Зараз кодла ЯНУКОВИЧА так зігнула ту опозицію в раковий стан,що опозиція нічого не вартує!Зараз УРКАіною командують мажори і вори в законі разом з кримінальними авторитетами!Ви гляньте на іхні рожи - того ЄФРЕМОВА,ГАНЗІ ГЕРМАН,БОГОСЛОВСЬКОІ і решта ,дивитися на них противно!Голубі тримають владу конкретно...Наш тупоголовий народ таким життям задоволений!Говорять тут у нас в місті ..."аби гірше не було".Так на мою думку - рагулів треба бити конкретно і кожний день,бо ім таке життя подобається!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат