Громадянин Болгарії хотів незаконно ввезти в Україну дві автівки

admin 28.11.2012 10:42 КРИМІНАЛ

До пункту пропуску “Вилок” на в'їзд в Україну, прибув автомобіль марки “БМВ Х1”, під керуванням громадянина Болгарії   1978 р.н. Під час проведення заходів контролю першої лінії та   виходячи з аналізу та оцінки ризиків, звернувши увагу на нервову поведінку водія, виникли підозри щодо ймовірності незаконного переміщення даного т/з   через державний кордон.

Було ініційовано вивід транспортного засобу із загального потоку руху із застосування спеціально технічних засобів прикордонного контролю та перевіки по базі данних “Ризик”.
Перевірка власника за базами даних «РИЗИК» показала, що громадянином Болгарії було ввезено та не вивезено з територію України два транспортні засоби , а саме :
- В'їзд на т/з марки «Шкода Октавія» р/н 1SB1525, 24.03.2012 року,
- В'їзд на т/з марки   «БМВ 530» р/н   3К089946,23.10.2012 року. Вході проведення контролю другої лінії вищевказаного транспортного засобу виникли   підозри про можливе використання власником   незаконно виданого доручення на право керування . було направлено запит з проханням підтвердити право власності на   автомобі та підтвердити або спростувати видачу фірмою доручення до Чеської республіки. отримано відповідь представника фірми, що доручення   на право керування не видавалося, підпис на дорученні не є підписом їхнього генерального менеджера а є підробним.   Спробу переміщення т/з марки” БМВ Х1 ” громадянин   Болгарії   за виногороду.

Сума оцінки транспортного засобу сягнула понад триста шістдесят тисяч гривень.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат