Волошин краде газ, а покриває його суддя Ремецькі?

admin 23.11.2012 10:46 КРИМІНАЛ

Після резонансної публікації про організатора рейдерського захоплення приміщення Ужгородської української богословської академії в Ужгороді, Комітетом захисту прав людини Християнсько-народного союзу Закарпаття було проведено журналістське розслідування

В ході рослідування встановлено чимало цікавих обставин в діяльності посадових осіб органів Ужгородської міської ради, окремих суддів та так званих «інвесторів», а також непоодинокі факти «підтримки» цих сумнівних «інвесторів» посадовими особами всіх гілок влади, та зокрема окремими суддями Господарського суду в Закарпатській області.
Розпочнемо рубрику службових зловживань з «газової тематики».
Відомий в області етно-велнес готель «Унгварскій», який повсюду рекламується як приватна власність ужгородського міськдепутата Івана Волошина (який ось-ось може бути проданий за банківські борги з «молотка») наразі відомий ще й тим, що там ...крадуть газ!
Так, згідно Постанови Львівського апеляційного господарського суду від 08.10. 2012 р. прийнято рішення про стягнення з ПП «Сервісбут» на користь ПАТ «Закарпатгаз» понад 168 000 грн. за спожитий газ. А справа у тому, що таке собі ПП «Сервісбут» зверталось з позовною заявою до ПАТ «Закарпатгаз» про нарахування розміру оплати (за розрахунком позивача, а не відповідача - поставщика газу) за споживання природного газу готельним комплексом «Унгварскій» в м. Ужгород, вул. Електрозаводська, 29, а Господарський суд Закарпатської області в особі судді О.Ф. Ремецькі іменем України позов ПП «Сервісбут» до ПАТ «Закарпатгаз» задовольнив повністю, і за його результатом фактично звільнивши «Унгварскій» від сплати за спожитий газ! От і прийшлось Львівському апеляційному господарському суду виправити дивну помилку судді О.Ф.Ремецькі, яка своїм рішенням, фактично узаконила безоплатне привласнення спожитого газу готельно-ресторанного комплексу «Унгварській», а відтак і його власником Іваном Волошином.
Для журналістів це не стало новиною, адже відомо, що за дивних обставин саме до судді О.Ф. Ремецькі останнім часом сходяться практично всі судові справи в Господарському судді Закарпатської області, що безпосередньо пов'язані із бізнесовими інтересами ужгородського міськдепутата Івана Волошина. При цьому дивним чином автоматизована система документообігу Господарського суду в Закарпатській області багато чисельні господарські справи пов'язані із бізнес-оборудками Івана Волошина наполегливо розписує як правило тільки на суддю О.Ф. Ремецькі. Дива та й годі! Так зокрема таж сама суддя О.Ф.Ремецькі розглядає справу про стягнення боргу по кредитним договорам забезпечених іпотекою щодо готельно-ресторанного комплексу «Унгварскій», і одночасно приймає рішення про стягнення заборгованості на користь О. Захарченка - власника ТОВ «Проект готель консалтинг ЛТД», також відомого як горезвісного «переможця приватизації» комплексу «Коруна» в Ужгороді, що на сьогодні привселюдно визнається як нечесна оборудка того ж Іваном Волошиним. При цьому переважна кількість судових справ, багатопрофільного характеру, але безпосередньо пов'язаних із сумнівними оборудками Івана Волошина щодо об'єктів нерухомого майна (зокрема комплексу «Корона»), чомусь потрапляє знову на розгляд, як правило, до судді О.Ф.Ремецькі (Фрадкіної у дівоцтві), або у спарці колегіального розгляду за участю О.Ф.Ремецькі та вибраних суддів І.В. Івашкович та В.П.Кривки.
Тож очевидним стає факт наявності розподілу суддів не тільки по окремих категоріям справ, але ще і певно по обслуговуванню інтересів персонально визначених бізнесових кланів.
Так воно чи ні, покаже час. Та наразі Комітет захисту прав людини Християнсько—народного союзу Закарпаття продовжить свої журналістки розслідування і про їх результати буде інформувати громадськість краю, а за потреби, застосує і інших передбачених законодавством заходів щодо протидії корупції в органах судової влади на Закарпатті.
Прес-служба Комітету захисту прав людини ХНСЗ

http://www.sribnazemlja.org.ua/news/rezonans/ivan-voloshyn-krade-gaz-a-pokryvaje-jogo-suddja-remecki-of-7174.html

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат