Митника судитимуть через косметику у Закарпатській області

20.11.2012 08:22 КРИМІНАЛ

У міжнародному пункті пропуску «Лужанка», що на українсько-угорському кордоні, 11 травня 2012 року під час переогляду легковика марки «Ауді» було виявлено у великій кількості товар, який водій намагався завезти з Угорщини з ухиленням сплати всіх необхідних митних платежів.

З’ясувалося, що митник Г., неналежним чином провів митне оформлення та митний контроль автомобіля „Ауді-100”, який рухався через митний пост „Лужанка”.   Відтак, водій іномарки зміг незаконно перемістити через митний пост незаявлені до митного контролю товари угорського виробництва (фарбу для волосся та пральний порошок) на суму майже 37 тис. грн.
Внаслідок неналежного виконання митником своїх службових обов’язків державі завдано збитки у вигляді недоотримання митних платежів на суму 10 000 грн.

Прокуратурою Закарпатської області вже направлено до суду кримінальну справу про обвинувачення вже колишнього старшого інспектора сектору митного оформлення   митного поста „Лужанка” Чопської митниці за ч.1 ст.367 КК України – карається обмеженням волі на строк до 3 років.


За матеріалами Прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : митникКонтрабандаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат