Затримали водія, який збив Ужгородського Миколайчика

Мукачево.нет 14.11.2012 09:26 КРИМІНАЛ

Як зазначила Mукачево.net прес-секретар УДАІ в Закарпатській області Анна Трофімчук, водія вже притягнуто до відповідальності.

Пошкодження пам’ятника сталося о 4.50 ранку. Ужгородський 24-річний молодик, на автомобілі «Chevrolet Captiva» по пішохідному мосту з боку пл. Петефі заїхав на   площу Тетральну. Зробивши коло через вулицю Корзо і пасаж Баті, він вирішив через той таки міст повернутися на Петефі, однак не впоравшись з керуванням, в’їхав в огорожу.
«Працівники ДАІ оперативним шляхом знайшли винуватця ДТП. Його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за створення ситуація, яка призвела до ДТП (ст. 124 кодексу адміністративних порушень)» - зазначила пані Трофімчук.
Згідно з цією статтею, порушення водіями транспортних засобів правил дорожнього руху, що спричинили пошкодження транспортних засобів, вантажів, шляхів, шляхових та інших споруд чи іншого майна, тягнуть за собою накладення штрафу від одного до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від трьох до шести місяців.
За неофіційною інформацією саме цього дня водієві позашляховика виповнилося 24 роки.   Наразі комунальники відремонтували перила.

Мукачево.нет

ТЕГИ : ДАІУжгородський Миколайчик

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат