7 нелегалів затримали у Закарпатті (ФОТО)

31.10.2012 12:29 КРИМІНАЛ

Минулої доби прикордонники Чопського загону припинили декілька спроб незаконного перетину державного кордону поза пунктами пропуску через державний кордон.

У першому випадку на ділянці відділу прикордонної служби «Новоселиця» прикордонний наряд, завдяки вмілим діям, виявив на місцевості ознаки руху групи людей в бік державного кордону та негайно доповів у підрозділ. А вже за десять хвилин ділянку кордону «прочісувала» оперативна група з розшуковим собакою, яка й здійснила затримання групи чоловіків кавказької зовнішності без документів. Затримані, яких виявилось шестеро, «відрекомендувались» громадянами Грузії і пояснили, що мали намір незаконно потрапити до Євросоюзу.
У другому випадку відмінну спостережливість проявили прикордонники відділу «Ужгород», які затримали ще одного правопорушника за 250 метрів від державного рубежу. «Мандрівником-одинаком» виявився чоловік, що також не зміг документально підтвердити свою особу, але назвався громадянином Російської Федерації.
Всіх затриманих правопорушників було доставлено до підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Рішення про відповідальність перед законом та їх подальшу долю визначить суд.


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегалиЧопський прикордонний загінЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат