У закарпатця вилучили цигарок на 45 тисяч гривень та автомобіль (ФОТО)

26.10.2012 16:09 КРИМІНАЛ

 

Днями прикордонники відділу «Ділове» Мукачівського прикордонного загону припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон партії тютюнових виробів.

Про ймовірне здійснення протиправної діяльності на ділянці українсько-румунського кордону прикордонників повідомили місцеві жителі. Вони помітили, як легковий автомобіль типу «універсал» зупинився поблизу річки Тиса і водій почав діставати з салону пакунки. Через декілька хвилин «Прикордонний патруль», що прибув до вказаного місця, затримав одну невідому особу – водія авто, без документів, а також 12 ящиків сигарет, з українською акцизною маркою, що були загорнуті в чорний поліетилен. За фактом затримання прикордонники повідомили митну варту Чопської митниці та співробітників ДАІ.
Крім того, затриманий чоловік, що назвався громадянином України, мешканцем одного з сіл Рахівського району, під час затримання мав ознаки алкогольного сп’яніння. Після медичного освідування, проведеного в Рахівській ЦРЛ, вживання алкоголю затриманим було підтверджено.
В результаті, за спробу незаконного перетину державного кордону (ч1. ст. 204-1 КУпАП) Рахівський районний суд прийняв рішення притягнути правопорушника до адміністративної відповідальності у вигляді 2 (двох) діб адміністративного арешту. А сигарети, які оцінено на суму 45000 гривень, та автомобіль AUDI A6 Allroad Quattro (2001 р.в.), оцінений у 110383 гривні, вилучено до рішення суду.


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : прикордонникичопКонтрабандаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат