Вантажівка заїхала на гурт підлітків у Закарпатті

ТСН 25.10.2012 11:04 КРИМІНАЛ

На Закарпатті водій вантажівки заїхав у гурт підлітків, які опівночі поверталися з дискотеки додому. Четверо юнаків з тяжкими травмами перебувають у лікарні, в інших - шок.
Винуватець аварії з місця пригоди втік. Його знайшли лише вдосвіта, повідомляє кореспондент ТСН. "Бачу, мої друзі лежать. Хотів їм помогти - не міг встати", - розповідає 17-річний Василь Кожухар. Хлопець пам'ятає всі подробиці аварії. Він єдиний з усіх потерпілих після наїзду вантажівки не втратив свідомості.


"Там з нами ще було двоє чи троє друзів. То вони подзвонили в "швидку". Ще там ззаду поставали машини. Вони нам теж надавали допомогу. А водій відкрив двері і вибіг", - розповів юнак. У потерпілих - забиття, переломи і рвані рани. Вони пробудуть у лікарні не один тиждень.
"Надійшли всі у дуже важкому стані. Один навіть був у реанімації. Зараз стан середньої важкості, можна сказати, ближче до задовільного", - обнадіює завідувач травматологічного відділення Іршавської ЦРЛ Михайло Мойсей.
                                           
У 20-річного винуватця аварії лише рік водійського стажу. Після ДТП він уперше прийшов навідати потерпілих. Стверджує, що з місця аварії втік через самосуд. "Я не знаю, що сказати. Їхав по дорозі. Машини мене засліпили, і збив одразу чотирьох хлопців. Моментально. Я злякався і втік. Вони били по машині. Їх було багато. Моя дівчина викликала міліцію і "швидку", - виправдовується горе-водій. Його розшукали лише під ранок у сусідньому селі.
"Коли вже його знайшли, то він пояснив, що не побачив їх через сильний туман, і засліпили його. Водій в такому стані, що розуміє свій вчинок і дуже за це переживає", - переконує керівник ВДАІ Іршавського РВ УМВС Василь Зейкан. Проти кермувальника порушили кримінальну справу. Щоби з'ясувати, чи зміг би він уникнути наїзду на пішоходів, проведуть відтворення ДТП. Справу у будь-якому випадку передадуть до суду.

ТСН

ТЕГИ : ДТПЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат