Чоловік згвалтував   15-річного учня своєї дружини,   а потім написав щире зізнання...

admin 19.10.2012 17:10 КРИМІНАЛ

11 жовтня до Ужгородської міліції звернувся за допомогою майстер Ужгородського професійного ліцею № 19 із проханням розшукати 15-річного учня, який зник 8 жовтня.


Наступного дня, не знайшов­ши першокурсника, правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом умисного вбивства. У ході розслідування справи 16 жовтня неповнолітнього таки знайшли. Хлопець під час розмови з правоохоронцями у присутності психолога та представника піклувальника розповів, що 40-річний чоловік його вчительки неодноразово примушував його до вступу з ним у статеві стосунки неприродним способом, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області. Зважаючи на ці слова, 17 жовтня слідчим відділом Ужгородського МВ УМВС України в Закарпатській області порушено кримінальну справу стосовно 40-річного закарпатця за фактом задоволення ним статевої пристрасті щодо неповнолітнього. Цей злочин передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Наразі судово-медична експертиза встановлює наявність у хлопця тілесних ушкоджень.
Чоловіка, який скривдив підлітка, вже знайдено та затримано. Підозрюваний написав щире зізнання про скоєне. Прокуратура тримає на контролі хід подальших слідчих дій.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат