У Закарпатті затримали 7 мігрантів (ФОТО)

08.10.2012 16:44 КРИМІНАЛ

Минулими вихідними прикордонники Чопського загону припинили декілька спроб незаконного перетину державного кордону поза пунктами пропуску через державний кордон.

На ділянці відділу прикордонної служби «Новоселиця», завдяки наявності випереджувальної інформації, на підступах до державного рубежу було затримано трьох чоловіків та одну жінку, які назвались громадянами Республіки Молдова (без документів) і мали намір незаконно потрапити до Словаччини. Вдруге за вихідні прикордонників цього ж підрозділу «підняв по тривозі» чоловік, який намагався потрапити за кордон без документів та у не призначеному для цього місці. Правопорушника затримано, а країною свого походження він вказав Грузію.
Незаконну подорож ще одного громадянина Грузії без документів припинили прикордонники відділу «Паладь Комарівці». А компанію вищевказаним представникам пострадянськоо простору складе один представник Сомалі, знов таки, без документів, якого за спробу незаконного перетину державного кордону затримали прикордонники відділу «Ужгород».
Після затримань всі правопорушники були доставлені до підрозділів для з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів. Наразі всі вони очікують рішення суду, який і визначить їм міру покарання.


За матеріалами прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : нелегаличопські прикордонникиЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат