«АНТИКОРУПЦІОНЕР» Іван Волошин попався на торгівлі контрабандним алкоголем

admin 04.10.2012 15:54 КРИМІНАЛ

Не встиг ще завершитися скандал навколо незаконної приватизації готельно-ресторанного комплексу КОРОНА в Ужгороді, з яким пов’язують депутата-втікача з Єдиного Центру Іван Волошина, як він опинився в центрі іншого скандалу.

На цей раз горе-депутат, який за сумісництвом курує ресторан Апріорі в Ужгороді, засвітився на темі торгівлі алкогольними напоями, ввезеними нелегально до України з-за кордону, без сплати необхідних зборів.


к стало відомо з добре поінформованих джерел, за дорученням Державної податкової служби України, в цьому закладі була проведена перевірка законності продажу алкогольних напоїв, під час якої і було виявлено контрабандний алкоголь. На порушників накладено штраф, а саму продукцію вилучено. Напевно час безкарності, для ще одного відомого ужгородського афериста, минає. Поінформовані джерела стверджують, що брутальність методів загарбання власності, торгівлі контрабандним товаром, залякування та шантаж ужгородців з боку цього «борця з корупцією», була пов’язана з наявністю потужного «даху» в одній із силових структур та належністю до партії ЄЦ. Однак нещодавно ситуація змінилася, тож персонажем і його оборудками зацікавився Київ. В цій ситуації навряд чи допоможуть навіть кілька друзів та товаришів по бізнесу в місцевих правоохоронних органах.

Нагадаємо, що ресторан, який засвітився на продажі контрабандного алкоголю, розташований у сумнозвісній будівлі, що виникла на площі Театральній, на руїнах історичного будинку. Той самий будинок, який був захоплений за допомогою рейдерської схеми структурою, що підконтрольна І.Волошину.

В цій ситуації знущанням над законом і людьми, яких він захищає, можна назвати розташування саме за адресою ресторану також ГО «АНТИКОРУПЦІЯ», головою якого є Іван Волошин.

http://clipnews.info/newstopic.htm?id=49682

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат