До контрабандного тунелю   додалася справа самовільного   захоплення землі

21.09.2012 15:54 КРИМІНАЛ

Справа про тунель до Словаччини, який викрили ще в липні, розвивається далі. 17 вересня прокуратура Закарпатської області порушила кримінальну справу стосовно двох закарпатців, підозрюваних у причетності до контрабандного тунелю, за фактом самовільного захоплення земельної ділянки.

Досудовим слідством встановлено, що земельна ділянка, на якій знаходиться тунель, належить родичці цих двох підозрюваних закарпатців. А перевіркою дотримання вимог земельного законодавства встановлено, що площа фактичного використання цієї земельної ділянки на понад 0,04 га більша, ніж зазначено в державному акті, тому земельну ділянку вказаної площі ними самовільно зайнято з земель запасу Ужгородської міської ради. Слідство в даній справі триває, його хід прокурором області взято на особистий контроль, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Нагадаємо, що в серпні СБУ затримала двох осіб, підо­зрю­ваних у причетності до бу­дів­ництва і функціонування підземного тунелю через українсько-словацький кордон у Закарпатській області. Проти них було обрано запобіжний захід — тримання під вартою терміном 2 місяці.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат