На Тячівщині 5 осіб отруїлося чадним димом

admin 18.09.2012 18:14 КРИМІНАЛ

У селі Терново Тячівського району в приватному будинку на вул. Южинського сталася прикра подія, через коротке замикання в пральній машині загорілося приміщення кухні. Внаслідок цього   родина з п’яти людей, серед яких і неповнолітні діти віком 13 та 15 років, з діагнозом отруєння чадним димом потрапили до приймального відділення Тячівської райлікарні. Стан потерпілих задовільний. Про це в оперативно-рятувальну службу Закарпаття лікарі повідомили 18 вересня.

Зі слів 59-річного господаря оселі, 17 вересня (орієнтовно о 22:10) він відчув запах диму, ввійшовши в кухню, побачив полум’я, яке йшло від пральної машинки.   Тоді разом зі своєю дружиною чоловік взявся самотужки гасити пожежу, мовляв, рятувальників не було часу викликати, що було фатальною помилкою, адже все могло закінчитися набагато гірше. Кухню все-таки їм вдалося загасити, але все майно, що там знаходилось було знищено. Після цього всім мешканцям будинку стало зле. Господар викликав карету «швидкої допомоги», яка й доправила усіх домочадців до лікувального закладу.

Орієнтовні прямі збитки, заподіяні стихією оцінюються в суму 30 тис. грн.. А ймовірною причиною загорання стало коротке замикання в пральній машині.

Можливо цей випадок, який ледве не закінчився фатально, стане для всіх прикрим прикладом того, що,   коли горить оселя зволікати не можна, а треба викликати професійних рятувальників.

ТУ МНС у Закарпатській області





admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат