Прикордонники затримали жінку з підробленим паспортом у Закарпатті

17.09.2012 16:17 КРИМІНАЛ

У пункті пропуску «Тиса» затримано українку з підробленим паспортом і виявлено психотропні медпрепарати.

Минулими вихідними в міжнародному пункті пропуску через державний кордон «Тиса» прикордонники виявили та припинили ряд правопорушень.

У першому випадку прикордонний наряд «Перевірка документів» виявив ознаки підробки у паспортному документі для виїзду за кордон, який надала для перевірки наша співвітчизниця. В ході комісійної перевірки часткова підробка паспорту, яка була здійснена шляхом заміни сторінок документа, підтвердилась. За спробу незаконного перетину державного кордону громадянка України затримана.
Ще у двох випадках «тисівськими» прикордонниками виявлено правопорушення вчинені іноземцями, а саме: перевищення терміну перебування на території України двома громадянами Італії. За свою «неуважність» їм доведеться сплатити по 510 гривень штрафу на користь нашої держави.
Також, крім вищевказаних правопорушень, прикордонниками спільно з інспекторами митниці, у тому таки пункті пропуску «Тиса», у громадян України, які слідували на в’їзд, було виявлено 256 пігулок психотропних препаратів – 200 пігулок «Трамадолу» та 56 пігулок «Лоразепаму». А у пункті пропуску «Малі Селменці» прикордонники спільно з митниками виявили ще 28 одиниць психотропних препаратів з назвою «Неурол».
У всіх вказаних випадках медпрепарати вилучено.


За матеріалами Прес-служби Чопського прикордонного загону

ТЕГИ : психотропиприкордонникиКонтрабандаЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат