На міліціонера, що незаконно привласнив «Volkswagen Toureg», порушили кримінальну справу

admin 12.09.2012 10:40 КРИМІНАЛ

Встановлено, що колишній старший дізнавач відділу дізнання Ужгородського МУ ГУМВС у жовтні 2009 року порушив кримінальну справу за фактом підробки та використання громадянином Словаччини доручення для переміщення через кордон України автомобілю марки «Volkswagen Toureg». Авто у словака вилучили. Відтак дізнавач, провів незаконну виїмку автомобіля із митного поста «Ужгород» Чопської митниці і, не відправивши його для зберігання на штрафмайданчик, ввірив, невстановленим особам.

Прокуратурою м. Ужгорода 7 вересня порушена кримінальна справа стосовно вже колишнього старшого дізнавача відділу дізнання Ужгородського МУ ГУМВС України в Закарпатській області за фактом заволодіння офіційними документами на автомобіль марки «Volkswagen Toureg»   та зловживання службовим становищем шляхом (ч.1 ст. 357   та ч.3 ст. 364 КК України - законодавством передбачене покарання за ці злочини у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна).

                    За інформацією прокурора м. Ужгород Івана Штефанюка, через злочинні дії старшого дізнавача УМВС, держбюджет недоотримав понад 215 тис. грн.  
Вказана кримінальна справа знаходиться в провадженні прокуратури міста Ужгорода.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат