Закарпатського лісника за незаконну рубку можуть посадити на строк до 3 років

04.09.2012 10:50 КРИМІНАЛ

Хустською міжрайонною прокуратурою вже закінчено розслідування та направлено на судовий розгляд кримінальну справу, порушену торік, відносно старшого майстра лісу Нижньобистрянського лісництва ДП «Хустське ДЛГ» за зловживання владою та службове підроблення.( ч.2 ст 364 та ч.2 ст. 366 КК України).

Встановлено, що старший майстер лісу Нижньобистрянського лісництва, протягом двох років проводив незаконні рубки, без лісорубних квитків. При цьому, аби приховати злочинні дії, він підробляв службові документи – оформляв та підписував акти огляду місць заготівлі і акти планових ревізій, де писав про відсутність незаконних рубок. Такими незаконними діями майстра лісу було державі було нанесено матеріальну шкоду на суму понад 320 тис.грн.

Якщо суд визнає винним майстра лісу – йому загрожує   позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років за зловживання владою, а за службове підроблення - позбавлення волі на строк від двох до п'яти років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.


За матеріалами Прес-служби прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : незаконна вирубка лісуПрокуратураЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат