Закарпатці відповідатимуть за свої метамфетамін та марихуану

30.08.2012 16:50 КРИМІНАЛ

33-річний житель Виноградова роздобув десь наркотичну речовину метамфетамін і вирішив на цьому підзаробити. Знайшовся і молодий клієнт, житель Іршави, який погодився викласти за дозу дурман-зілля 600 гривень. Однак про наркооборудку довідалися працівники міліцейського відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків. Спільно з бійцями спецпідрозділу «Беркут» вони затримали вечірньої пори згаданого виноградівця на вулиці міста біля будинку під час збуту наркоти.

Попався з цією гидотою ще один виноградівець—42-річний житель міста. Коли в його квартиру нагрянули з санкціонованим обшуком правоохоронці, то знайшли пластмасову банку із залишками метамфетаміну. Куди подівся сам наркотик, повинно з’ясувати слідство. Стосовно обох виноградівців вирішується питання про порушення кримінальної справи за зберігання й збут наркотиків.

Нестиме кримінальну відповідальність і 20-річний житель Тячева, котрого затримали міліціонери на вулиці міста з паперовим згортком, в якому зберігалося 10 грамів марихуани.


За матеріалами УМВС України в Закарпатській області

ТЕГИ : метамфетамінмарихуанакриміналМіліціяЗакарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат