Вірменин хотів потрапити на Україну з підробленим доруменням вартістю майже 140 тис. грн.

admin 20.08.2012 16:47 КРИМІНАЛ

Громадянину Вірменії не вдалося безперешкодно пройти митний контроль та оформлення на українсько-угорському кордоні з підробленим дорученням на автомобіль, митна ціна якого понад 137 тисяч гривень.

Їхавши з Угорщини до України через митний пост «Лужанка», 50-річний іноземець подав інспекторам свідоцтво про реєстрацію легкового автомобіля марки „MINI-N MF71 5K”, модель «MINI COOPER S» (2009 року випуску), видане торік у Болгарії. Все ніби добре, однак уважно перевіряючи документи, митники звернули на відсутність у дорученні на право керування автомобілем номера болгарської нотаріальної контори.
Для офіційного підтвердження достовірності видачі документів, а відтак і правомірності переміщення на митну територію України вищезазначеної автівки, Чопська митниця направила запит до нотаріальної контори м.Пасарджик (Республіка Болгарія). В отриманій відповіді чітко зазначалося, що пред’явлене митникам доручення не дійсне та не підписувалось вказаним нотаріусом. Крім цього, прямокутну печатку, яку була на довіреності, вже не використовують. На схожій круглій печатці відсутній реєстраційний номер, ім`я титуляра довіреності і підроблений підпис.  
Тож, за надання митникам підроблений документ, відносно вірменина складено протокол про порушення митних правил за ст.483 ч.1., а «MINI COOPER S» вилучено на склад митниці до рішення суду.


Вікторія Сенгетовська,
прес-секретар Чопської митниці

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат