На Закарпатті через цигарку згорів 29-річний чоловік

admin 13.08.2012 12:14 КРИМІНАЛ

Вранці 11-го серпня на вул. Кутузова, що у м. Берегово, виникла пожежа в літній кухні місцевої пенсіонерки. Як наслідок, вогонь пошкодив будівлю та забрав життя 29-річного онука власниці.

Ознаки горіння в будинку помітила власниця. Вона покликала на допомогу сусідів. Спочатку мешканці намагалися загасити полум’я підручними засобами, однак побачивши, що самотужки їм не впоратися, викликали рятувальників. Останні не забарилися, але дорогоцінний час було втрачено. Всередині літної кухні, посеред знищеного вогнем майна, пожежники виявили тіло Ярослава.
Найбільш вірогідно, що причиною пожежі стала необережність під час паління у нетверезому стані онука, а причиною загибелі людини – отруєння чадним газом.
Прямі матеріальні збитки оцінюються в дві тисячі гривень, адже вогонь знищив частину меблів та пошкодив стіни будівлі.
На місці події працюють фахівці Берегівського районного відділу Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області.
З метою зменшення кількості пожеж та попередження трагічних випадків Управління Держтехногенбезпеки у Закарпатській області звертається до громадян з проханням подбати про належний стан протипожежного захисту вашої оселі, дотримуватись основних правил пожежної безпеки: – бути обережними під час поводження з вогнем, слідкувати за станом електрогосподарства, газових та електропобутових приладів, пічного опалення, тощо.

Управління Держтехногенбезпеки
у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат