Проти ужгородського «мажора», який стріляв у кафе, порушено кримінальну справу

20.01.2012 19:12 КРИМІНАЛ

Як ми вже повідомляли 16 січня до Ужгородської прокуратури з заявою звернувся власник кафе «Рrаvа», що на вул. Л. Толстого. В ній підприємець писав про інцидент, який стався у його закладі 14 січня, а саме про постріл із пістолета одного з відвідувачів закладу.

Прокурор Ужгорода Іван Штефанюк, коментуючи факт, зазначив, що спочатку потерпілий звернувся зі скаргою, однак прокурори, вважаючи, що факт може містити елементи хуліганських дій, запропонували написати заяву.

У заяві, зокрема, йдеться про те, що 14 січня близько півночі у кафе прогримів постріл. Стріляв Михайло Пісняк, який того вечора разом із друзями відпочивав у закладі. Пізніше з'ясувалося, що це син одного з банкірів області, а також молодший спеціаліст управління майном Ужгородської міської ради. Щоправда, після розголосу інциденту, за повідомленням прес-служби Ужгородської міської ради, молодого чоловіка було звільнено з займаної посади.

У заяві йдеться, що Михайло Пісняк, хизуючись перед друзями, вийняв пістолет і вистрелив. Крім товаришів чиновника в кафе були бармен, офіціант і власник закладу. Останній відразу ввімкнув яскраве світло і попросив відвідувачів негайно покинути заклад, бо інакше він змушений буде викликати міліцію. Слід зазначити, що міліцію власник кафе так і не викликав і, за словами прокурора Штефа-нюка, залишив це питання без відповіді й у прокуратурі.

Разом із заявою підприємець надав прокуратурі відеозапис подій, який зафіксувала камера, встановлена в закладі.

За останньою інформацією, прокуратура міста Ужгорода таки порушила кримінальну справу стосовно особи, яка 14 січня вчинила хуліганські дії, що супроводжувалися стріляниною в ужгородському кафе. Частина 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство), яку інкримінують хуліганові, перед бачає позбавлення волі від трьох до семи років.

За словами Івана Штефанюка, наразі перевіряється законність отримання дозволу на носіння зброї особою, яка стріляла. Попередньо встановлено, що особа стріляла зі зброї з гумовими кулями.

Власник кафе, у свою чергу, 19 січня звернувся до прокуратури з заявою, що не має претензій до чоловіка, який стріляв у кафе, повідомляє сайт Мукачево.нет. Імовірно, бешкетника вже активно почали «відмазувати»...

ТЕГИ : Іван ШтефанюкМихайло Піснякбєспрєдєлвіктор погорєлов

Коментарі :


20.01.2012 22:15 СНАЙПЕР

Нічого не буде тому вашому Ужгородському мажору,даю гарант 100 %.Це видно що другий ЛАНДИК!Бачите всі як повернулася справа регіонала голубах.Батько Ландика депутат ВР і член,не мужський,а член ПР.....Мафія пожурила того пєтуха молодшого ЛАндика і випустила.Ворон -ворону око не виклює.Це ще раз доказує,що УКРАІНА поступово перетворюється в УРКАіну!Нахабний,цинічний цей синок того Ландика!Ось вам і закони,які грають в сторону воров в законі і кримінальних авторитетів!Я не буду здивований,якщо завтра чи пізніше виженуть журналіста,який захищав ту потерпілу красавіцу і адвоката,який був на іі стороні!А з Ландиком - бітою по плечах,по голові не треба,бо можна забити хлопа....може набереться розуму і стане на правильний шлях,але напевно ні!Такі вони всі ті голубі!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат