Декана економічного факультету УжНУ затримали на хабарі

admin 20.06.2012 12:48 КРИМІНАЛ

Із заявою про вимагання від них грошей за успішну здачу сесії в УБОЗ звернулися двоє студентів УжНУ. Вжитими заходами працівники УБОЗу затримали під час одержання хабара в сумі 1200 доларів декана одного з факультетів університету в його службовому кабінеті.

Гроші в декана в присутності понятих було вилучено з кишені штанів. Декана притягають до кримінальної відповідальності за ст.368 ч.3 Кримінального кодексу України (одержання хабара в особливо великому розмірі). Якщо його вину буде доведено в суді, йому загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 12 років з конфіскацією майна, — повідомляють на сайті УМВС України в Закарпатській області.

Як стало відомо Rionews, затримання сталося вчора. Ймовірно, що гроші за сесію декан вимагав від зачників, оскільки на стаціонарі сесію закрили ще минулого місяця.  

admin

Коментарі :


23.06.2012 13:55 СПРАВЕДЛИВЫЙ

Рио, Рио...   у как не вам знать про такие подставы, а? Рата же на себе все методы такой "зачистки" испробовал. Лучше бы про мэрские обицанки парковские написали и про то, как канализацию в парке делают под свой ресторанчик и деревья вырубают типа под фан-зону... Вот это криминал. А про преподов...   студентов надо половину выгнать, ибо так они учатся...  


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат