Закарпатські реабілітологи підвищуватимуть кваліфікацію в австрійському Тіролі

11.03.2024 19:25 ПОДІЇ

 

Закарпатські реабілітологи отримають можливість підвищувати кваліфікацію на базі Rehabilitationszentrum Häring в австрійському Тіролі, - повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

Про це під час візиту домовилися з командою Центру на чолі з директором доктором Хубером Буркхардом і керівником групи підтримки України в уряді Тіролю «Task force Ukraine», державним діячем, політиком, колишнім міністром оборони та міністром внутрішніх справ Республіки Австрія Гюнтером Платтером.

На базі групи підтримки України в уряді австрійського Тіролю сформують медичну групу, до якої увійдуть найкращі лікарі, реабілітологи та керівники закладів охорони здоров’я федеральної землі.

Завданням цієї групи буде підготовка, консультування і всебічна допомога українським фахівцям, а також супровід створення Закарпатського обласного реабілітаційного центру.

Також домовилися про всебічну підтримку 4.5.0 Recovery Center, створення якого почалося в поточному році. Стратегічно важливо підготувати команду нашого осередку до початку запуску функціонування інфраструктури. Тому важливе не лише навчання, а й супровід роботи українських фахівців, постійний обмін досвідом та інноваціями.

Це великий крок, який дозволить розширити наші можливості, обʼєднати зусилля для підвищення якості й збільшення обсягу надання допомоги людям, котрі потребують фізичного та психологічного відновлення.

Щиро дякую австрійським партнерам за велику підтримку. В ці складні для України часи цільова допомога є критично важливою, а в нашому випадку – рятуватиме бійців на Закарпатті та повертатиме їх до нормального життя.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат