В Ужгороді відкрили вже третій екоострівець

Міськрада Ужгорода 08.10.2024 14:44 РАТУША

Третій екологічний острівець в Ужгороді відкрили сьогодні за адресою: вул Антонія Годинки, 8, повідомили у міськраді.

Тут можна здати папір, пластик, картон, скло, батарейки, алюмінієві банки, а також великогабаритні, будівельні та ремонтні відходи: для кожного виду є свій контейнер з позначкою. На майданчику працює представник «АВЕ Ужгород», який допоможе правильно відсортувати вторинну сировину та надасть необхідну консультацію.

Також екоострівець доповнений «Реюз Центром». Це спеціальна шафа для повторного використання. Можна принести будь-які корисні предмети: дитячі іграшки, книги, речі побутового вжитку, –   та безкоштовно взяти те, що принесли інші. Щопонеділка «АВЕ Ужгород» виставлятиме у соціальні мережі фотографії, які речі на яких саме острівцях є в наявності. Працівники «АВЕ» зазначають, що одяг, взуття, продукти харчування та меблі належать до великогабаритних відходів.

Екологічний острівець працює у тестовому режимі: понеділок-субота –   з 08:00 по 10:00 та з 13:00 по 19:00.   Деталі— за номером: 050 434 7700.

Нагадуємо, що інші екологічні острівці працюють за адресами:   вул. Михайла Грушевського, 62 та вул. Адама Міцкевича, 9.

Міськрада Ужгорода

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат