Поліція проводить розслідування за фактом побиття жительки Виноградова

07.10.2024 12:47 КРИМІНАЛ

Дізнавачі відділення поліції №1 Берегівського районного відділу поліції розслідують справу щодо побиття 45-річної жительки Виноградова. Подія трапилася 1 жовтня, потерпіла звернулася із заявою до правоохоронців наступного дня.

Вона заявила, що до нанесення їй тілесних ушкоджень причетний 23-річний місцевий мешканець. Поліцейські розшукали та допитали останнього, проте він категорично заперечує свою причетність до вказаного злочину та запевняє, що на момент інциденту перебував у зовсім іншому місці. Наразі поліцейські перевіряють покази обох сторін.

За даним фактом у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України, тобто умисне легке тілесне ушкодження. Наразі правоохоронці очікують на висновки судово-медичної експертизи, які мають вказати на ступінь важкості отриманих тілесних ушкоджень.

У справі вже проведено першочергові слідчі дії. Триває подальше розслідування для встановлення всіх обʼєктивних обставин та притягнення винних до відповідальності, повідомляє пресслужба поліції.


Раніше у мережі поширювалася інформація про напади групи людей на громадян у Виноградові. Достовірність фактів, приведених у дописах, наразі перевіряється правоохоронцями.

Із останніх випадків - жінка похилого віку, яка після побиття потрапила до лікарні. Автор допису розповів, що за словами жінки, вона прибирала під'їзд, їй заплатили якісь кошти. Нападники стежили за нею, стали її бити, душити, забрали кошти і втекли.

Ще раніше повідомлялося, що таких випадків багато, підлітки б'ють людей, викрадають речі з рук та тікають. Серед постраждалих є і дитина.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат