Віктор Микита разом з Президентом та головою ОП провели зустріч з головами громад Сумщини

05.10.2024 11:04 ПОДІЇ

 

Разом із Главою держави Володимиром Зеленським, керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком та урядовцями провели зустріч з очільниками ТГ регіону, - повідомив заступник голови Офісу президента Віктор Микита.

- На порядку денному – важливі питання функціонування області, кожної громади й населених пунктів.

Президент відзначив велику спільну роботу та консолідацію зусиль місцевого самоврядування для посилення захисту й оборони нашої країни на східному напрямку.

Завдяки ефективній комунікації між ОВА, громадами та профільними міністерствами на території Сумщини оперативно відновлюють зруйновані обʼєкти критичної інфраструктури, які щоденно піддаються бомбардуванням.

Володимир Зеленський наголосив на тому, що важливо посилювати протиповітряну оборону регіону, і зазначив, що відповідна робота з партнерами вже триває.

Окрім того, обговорили розробку державних програм для відновлення зруйнованих підприємств, компенсації аграріям, котрі втратили угіддя через будівництво фортифікаційних споруд, відбудову трансформаторних підстанцій, роботу мобільного звʼязку в умовах відключення світла, посилення захисту обʼєктів енергогенерації та підтримку громад Сумщини з боку інших регіонів України.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат