Абсурд у справі про зґвалтування неповнолітньої в Верхніх Воротах на Закарпатті

04.10.2024 23:51 ПОДІЇ

Сьогодні, 4 жовтня, адвокати обвинувачених у справі щодо групового зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті подали клопотання про закриття провадження, повідомив у соцмережі Віталій Глагола.

- Адвокати обвинувачених пояснюють своє клопотання тим, що потерпіла не відвідує засідання, і це, на їхню думку, свідчить про відсутність підтримки обвинувачення. Ви серйозно? Камон, може, для дівчинки просто травматично щоразу бачити своїх ґвалтівників. Ретравматизація? Ні, не чули?. Це поширена практика в таких справах.

Суддя міг розглянути це клопотання сьогодні, але переніс на понеділок. Залишу це без коментарів. Розгляд тягнеться вже рік. Але терпіння у тих, хто слідкує за цією резонансною справою і став на сторону жертви - сила силенна. Тому історія із затягуванням не пройде.

Суддя пішов в нарадчу кімнату для прийняття рішення щодо клопотання до 10:00 ранку понеділка.

Я продовжу ретельно стежити за цією справою. Як і за тим, щоби троє обвинувачених, не опинилися раптом закордоном. Мова про: Ростислава та Владислава Гафинець, а також Траньович Михайла. Сподіваюся, усі відповідальні за це державні органи та установи стежать теж.   Прошу ДПСУ, поліцію та прокуратуру не дати втекти ґвалтівникам.

Слідкую за розвитком подій. Ґвалтівники мають понести заслужене покарання.

p.s. І ще один факт: адвокатку обвинувачених, як виявилося, вже затримували за спробу дачі хабаря. Співпадіння?

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат