Як обрати Wi-Fi точку доступу з режимом моста?

admin 01.10.2024 15:35 ДОЗВІЛЛЯ



Сучасні точки доступу підтримують багато функцій та режимів, котрі значно розширюють їхні можливості. Зокрема, для будинку чи офісу можна обрати Wi-Fi точку доступу з режимом моста. Точки доступу з режимом мосту дозволяють створити стабільне покриття без кілометрів кабелю. Режим мосту буде актуальним для великих будинків, офісів, шкіл. Щоби створити стабільне покриття на великій площі, достатньо просто встановити дві точки доступу з режимом мосту — це дозволить розширити сигнал Wi-Fi від основного пристрою.

В режимі мосту обидва роутери отримують однакову IP-адресу, але виконувати функції трансляції мережевого доступу може лише один. 

Відомі моделі зовнішніх точок доступу з режимом мосту 

Досить відомі точки доступу бренду Ubiquiti — вони відрізняються компактними розмірами та ергономічною конструкцією. Зокрема для зовнішнього встановлення варто обрати точку доступу UniFi AC Mesh. Це ультракомпактна точка, котра працює в двох діапазонах, оснащена двома знімними антенами, котрі гарантують надійне покриття на відстані до 183 метрів. Наявність в точці доступу двох незалежних радіомодулів дозволяє одночасно працювати в двох діапазонах. 

Живлення точки доступу можна організувати через один кабель, завдяки підтримці технології PoE.

Точка доступу відрізняється дуже зручним модульним кріпленням — пристрій можна закріпити на щоглі чи стіні. Так само легко пристрій можна демонтувати за потреби. 

Потужні внутрішні точки доступу з режимом  мосту 

Для створення стабільного покриття всередині приміщення розраховані внутрішні точки, зокрема їх можна обрати також із асортименту бренду Ubiquiti. Модель Unifi XGє — це найновіша точка доступу, призначена для використання в місцях великого навантаження, великої кількості активних під'єднань.

Серед важливих відмінностей варто виокремити: 

  • оновлений антенний модуль, за рахунок якого покращено якість зв'язку; 

  • два діапазонні радіо модулі; 

  • дубльований радіо модуль для діапазону 5 ГГц; 

  • підтримка схеми MU-MIMO

Наступна перевага точки доступу полягає у підтримці технології MU-MIMO, котра допомагає розділити канал на підканали, для одночасного обміну даними з кількома абонентами. 

Також у точці доступу передбачено окремий радіо модуль, котрий забезпечує безпеку мережі. Модуль перевіряє ефір на наявність перешкод, а також отримує розширені дані про під'єднаних клієнтів. 

TP-Link AC1350 — новітня бездротова точка доступу, котра працює зі стандартом 802.11 ac. 

Така точка доступу дозволяє виконувати ресурсомісткі завдання, працювати з програмами на швидкості, що втричі перевищує показники стандарту 802.11 n. 

Обрати оптимальну точку доступу для вулиці чи приміщення ви завжди зможете у магазині Comtrade

 

admin

ТЕГИ : Wi-Fi

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат