В Ужгороді відбувся Міжнародний турнір з петанку «Каштани-24»

admin 30.09.2024 13:03 СПОРТ

Протягом трьох днів у Боздоському парку Ужгорода проходив традиційний міжнародний турнір з петанку «Каштани-24».

Цього року у турнірі взяли участь кращі петанкісти України, а також спортсмени з Литви, Франції, Німеччини та Словаччини.

У перший день відбулися змагання тет-а-тет. І це був абсолютний успіх Петанк-клубу «Ужгород», представники якого виграли всі призові місця.

1 місце виграв Петро Гойс, другим став Маріо Презутті, а третє місце у Євгена Лиховідова.

Наступного дня змагалися команди-дуплети (по два гравці в команді). Тут перемогу здобув жіночий дуплет у складі Вероніки Гуменюк (Львів) та Світлани Кіприч (Харків). Друге місце у представників Першого Закарпатського петанк-клубу у складі Юрія Шипляка та Андрія Ганусича. Третіми стали Владислав Черевань та Всеволод Прахніцький з Вишгорода.

Завершився турнір змаганнями команд-триплетів (по три гравці в команді). Перемогу здобула команда у складі Олени Колодій, Андреаса Дорошука та Влада Годованця, які представляли петанк-клуб «Ужгород». Друге місце у команди у складі Петра Гойса, Маріо Презутті (петанк-клуб «Ужгород») та Василя Стеця (петанк-клуб «Челлена Сува» Нижнє селище). Бронзові медалі у команди Михайла Тарканія («Челлена сува»), Миколи Горбатка («Перший Закарпатський») та Василя Аксьома (петанк-клуб «Мукачево»).

Організатори турніру щиро вдячні партнерам – лабораторії OneLab, пивоварні Yuber, Демократичній Спілці Угорців України та її президенту Ласло Зубаничу, готельно-ресторанному комплексу «Кілікія» та депутату Ужгородської міськради Арсену Мелкумяну, а також почесному Президенту Федерації петанку України Шандору Федору.

admin

ТЕГИ : петанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

СПОРТ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат