Візит Президента Володимира Зеленського до США став важливою подією для України

Заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо 29.09.2024 21:24 ПОДІЇ

Під час зустрічей на Генеральній Асамблеї ООН та у Вашингтоні відбулося близько тридцяти переговорів із керівництвом США, країн Європи, Глобального Півдня, міжнародними організаціями, енергетичними й оборонними компаніями. Основна тема – обговорення допомоги Україні.

Результатом стало узгодження найбільшого пакета підтримки для України — майже 8 мільярдів доларів, що включає зброю для фронту, системи ППО та тренувальну місію для F-16. Також було представлено План перемоги, що складається з конкретних кроків для досягнення миру.

Досягнуто домовленостей щодо продовження безпекових угод і підписано Спільну декларацію про відновлення України, до якої вже приєдналися понад 30 країн. Обговорювалися також посилення санкцій проти Росії та використання її заморожених активів для потреб України.

Цей візит значно зміцнив обороноздатність нашої держави і заклав основи для її післявоєнної відбудови. Дякуємо Володимиру Зеленському за лідерство та зусилля, спрямовані на консолідацію міжнародної підтримки у боротьбі за суверенітет і майбутнє України.

Заступник голови Закарпатської ОВА Василь Іванчо

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат